TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Врахос

Едно од најпопуларните летувалишта на јонскиот брег, кое во последните години доживува вистинска експанзија на туристичкиот пазар, е секако местото Врахос. Долгата плажа покрај светлосиното море, надополнета со благиот рељев карактеристичен по зеленилото и малубројните објекти вметнати низ него, Врахос го издвојуваат особено интересен за бројните вљубеници во морската шир и ситниот песок кој истата го заплиснува со нејзините бранови. Главната улица која се протега покрај долгата плажа, карактеристична е по низата од објекти, вили и мали хотели кои ориентирани со своите балкони и тераси кон морето, побудуваат желба за престој токму во нив. Панорамата која се отвара од секој прозорец и балкон насочени кон ширината на јонското море, е дополнителен атрибут врз почетниот мотив да се престојува токму во ова актуелно летувалиште.

Водени спортови ......

   

Доколку имате желба за ноќен живот се препорачуваат Парга, Превеза...

Сортирајте ги резултатите по:

Ionion View Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 или 9 ноќевања
 • Доплата за клима
 • 90 метри од плажата

цена од€300.00 ИЗБЕРЕТЕ

Irini Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 10 метри од плажата

цена од€100.00 ИЗБЕРЕТЕ

JK beach Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • на сама плажа

цена од€229.00 ИЗБЕРЕТЕ

Luiza Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 20 м до плажата

цена од€139.00 ИЗБЕРЕТЕ

Savash Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 40 метри од плажата

цена од€159.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

Sea View Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 10 метри од плажата

цена од€159.00 ИЗБЕРЕТЕ

Siragast Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 40 м до плажата

цена од€180.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

Velisarios Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 50 м до плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

Vrahos Apartments Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 50 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

White Sands Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 10 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

Вила Filoxenia Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 и 9 ноќевања
 • Доплата за клима
 • 50 м до плажата

цена од€220.00 ИЗБЕРЕТЕ

Вила Vrahos Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 и 9 ноќевања
 • Доплата за клима
 • 50 м до плажата

цена од€240.00 ИЗБЕРЕТЕ