TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Геракини

Мало место на Ситонија, со прекрасна природа, плажи и вода...

Сортирајте ги резултатите по:

Coral Blue Beach 3*
Геракини ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 полупансиони
 • 2 деца до 11,99-бесплатно
 • Хотелот е на плажа

цена од€210.00 ИЗБЕРЕТЕ

Decaville Геракини ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела недела
 • 30 м до плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

Decaville Геракини ГРЦИЈА

0 Оцени

 • сабота / сабота
 • реновирани соби
 • 30 м до плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

Olea Garden 3*
Геракини ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 полупансиони
 • недела/недела
 • 70 м до плажата

цена од€140.00 ИЗБЕРЕТЕ