TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Драч

Драч е најстариот град во Албанија и нејзиниот поранешен главен град. Се наоѓа на Јадранското Море и е најголемото пристаниште во Албанија. Градот одморалиште, е омилена дестинација за одмор за многу локални жители и странци. Се наоѓа во близина на главниот град Тирана (30 минути со автомобил) и може да се стигне со воз. Интересни атракции се урнатините на ѕидот на тврдината, римскиот амфитеатар, џамијата Фатух, културниот центар, како и старите воени бункери околу плажата.

Сортирајте ги резултатите по:

Majestic
Голем АЛБАНИЈА

0 Оцени

  • Се вклучено
  • Сопствен превоз
  • На плажа

цена од€25.00 ИЗБЕРЕТЕ

Majestic 4*
Драч АЛБАНИЈА

0 Оцени

  • Услуга по избор
  • Сопствен превоз
  • До плажата

цена од€25.00 ИЗБЕРЕТЕ

Onufri 4*
Драч АЛБАНИЈА

0 Оцени

  • Услуга по избор
  • Сопствен превоз
  • 500 м до плажата

цена од€26.00 ИЗБЕРЕТЕ

Сортирајте ги резултатите по: