TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Копенхаген

Нордиски град во кој живеат најсреќните луѓе...  Градот кој комплетно ќе ве шармира при самото пристигнување, фасадите со живи бои, канали, пристаништа со бродови, “Малата сирена и дворците кои се инспирација да се напишат бајки... Во превод името значи трговско пристаниште и го одразува неговото потекло како пристаниште и место за трговија. И секако да не го заборавиме пивото... омилениот пијалок на Викинзите.. Магично, волшебно, скриено место за уживање. Таков е Копенхаген, шармантен...

Сортирајте ги резултатите по:

Копенхаген ✈️ 18/03/2022 - 21/02/2022

по лице€429.00
  • Факултативно Северен Зеланд
  • Факултативно Росклид
  • Разглед на Копенхаген
  • Индивидуални разгледи