TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Ксамил

Ксамил е нова туристичка летна дестинација, во јужна Албанија. Прекрасна плажа, тиркизна вода, ресторани со вкусна морска храна Население според попис од 2011 изнесувало 2,994 жители.

Сортирајте ги резултатите по:

10% Попуст

Alex Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 50 метри од плажата

цена од€179.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

Bushati Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 60 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

Hristo Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • петок / петок
 • 60 м до плажата

цена од€179.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

Kleon Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 100 м до плажата

цена од€159.00 ИЗБЕРЕТЕ

LUNA Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • петок / петок
 • 70 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

Sala Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 200 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

Ujvara Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 200 м до плажата

цена од€139.00 ИЗБЕРЕТЕ

Velaj Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • петок / петок
 • 400 м до плажата

цена од€139.00 ИЗБЕРЕТЕ