TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Неа Каликратиа

Неа Каликратиа одморалиште во Грција во близина на Касандра  

Сортирајте ги резултатите по:

Evi 1 Неа Каликратиа ГРЦИЈА

0 Оцени

  • 10 ноќевања
  • клима, телевизор
  • 120 м до плажата

цена од€300.00 ИЗБЕРЕТЕ

Evi 2 Неа Каликратиа ГРЦИЈА

0 Оцени

  • 10 ноќевања
  • клима, телевизор
  • 120 м до плажата

цена од€200.00 ИЗБЕРЕТЕ