TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Неа Модања

Неа Модања се наоѓа на 60 км оддалеченост од Солун и 160 км од македонско-грчката граница. Неа Модања е најголемото градче на Халкидики и е познато по туристичките капацитети и одличните можности за забава. Во центарот на градот има шеталиште, а во продолжение се наоѓаат долги песочни плажи – чисти, топли и со благо задлабочување што го прави ова место добар избор и за фамилијарен одмор.