TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Неа Флогита

Неа Флогита се наоѓа на само 78 км од Солун и е омилено викенд место.
Сместена помеѓу Неа Плаја и Дионисос, Ви дава можност за прошетки покрај една од најдолгите плажи во овој дел на Грција
Богата со зеленило покрај плажата, со многубројни кафетерии и таверни, маркети, пекарници, пазар, аптека
Неа Флогита е мало место но со сите потребни содржини за квалитетен одмор
Особено е погодна за семејства со мали деца поради песочната плажа и постепен влез во море.
Залез на сонцето, ситна песок, постепен влез во морето, ладовини на плажата, многубројни барови на плажата
Неа Плаја на 10 мин. прошетка, a Неа Моуданиа на 10 мин. возење
Неа Флогита е прав избор за сите генерации!
         

Сортирајте ги резултатите по:

Blue and White Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 150 м до плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

Bouzalis Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 20 м до плажата

цена од€200.00 ИЗБЕРЕТЕ

Eva 2 Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 50 м. до плажата

цена од€130.00 ИЗБЕРЕТЕ

Katerina Lux Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота/сабота
 • 70 м до плажата

цена од€250.00 ИЗБЕРЕТЕ

Kostas Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 30 м до плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ

La Plage Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 20 м до плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

Litca Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 70 м. до плажата

цена од€90.00 ИЗБЕРЕТЕ

Litca 2 Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 120 м. до плажата

цена од€130.00 ИЗБЕРЕТЕ

Makedonia Кефалонија ГРЦИЈА

0 Оцени

 • Порос
 • 9 ноќевања
 • вклучен превоз
 • 50 м. до плажата

цена од€99.00 ИЗБЕРЕТЕ

Maria Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота сабота
 • 50 м до плажата

цена од€150.00 ИЗБЕРЕТЕ

Maria Pontoi Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 50 м. до плажата

цена од€100.00 ИЗБЕРЕТЕ

Mihalis Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 50 м до плажата

цена од€0.00 ИЗБЕРЕТЕ

Tsimpoukas villas Неа Флогита ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 250 м до плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ