TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Никити

Се наоѓа на Халкидики- Ситонија, едно од најпопуларните места на Ситонија

Сортирајте ги резултатите по:

Dimitra Никити ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 250 метри од плажата

цена од€309.00 ИЗБЕРЕТЕ

Eleni Никити ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 200 метри од плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ

Marias House Никити ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 20 м до плажата

цена од€300.00 ИЗБЕРЕТЕ

Porto Fino Никиана ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 30 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ