TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Пампорово

Пампорово е планинско одморалиште во Бугарија. Се наоѓа на Родопите на 1650 метри надморска височина, во подножјето на планината Снежанка. Одморалиштето има добро одржувани скијачки објекти и скијачки патеки, туристичката сезона започнува во декември и трае скоро до крајот на април. Во текот на летото е атрактивно место за одмор и рекреација, нудејќи различни можности за спорт - стрелаштво, планински велосипедизам. Во близина на Пампорово се наоѓаат центрите Чепеларе, Момчиловци, етнографскиот комплекс Широка лака. Софија-Пампорово - 222 км. Пловдив-Пампорово - 74 км.

Сортирајте ги резултатите по:

Finlandia 4*
Пампорово БУГАРИЈА

0 Оцени

Локација: 800 метри од ски лифтовите, 2 км. oд центарот на Пампорово

цена од€11.00 ИЗБЕРЕТЕ

Orpheus 4*
Пампорово БУГАРИЈА

0 Оцени

Локација: 50 метри од ски лифтовите, 1000 метри од центарот на Пампорово

цена од€11.00 ИЗБЕРЕТЕ

Pamporovo 4*
Пампорово БУГАРИЈА

0 Оцени

Прексрасен хотел на 250 метри од ски лифтовите.

цена од€33.00 ИЗБЕРЕТЕ