TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Парга

Парга е град и општина лоцирана во северозападниот дел на Грција. Градот има околу 4000 жители ( податоци од 2001 г.), неговата надморска височина е 32 м. Парга се наоѓа 49 км од Игуменица, 110 км од Јанина и 90 км од Арта. Градот датира од антиката кога се викаше Ипаргос. Парга е град полн со вегетација и прекрасни плажи. Постои можност за туристичка посета на блискиот остров Крф.

Сортирајте ги резултатите по:

Fiore Парга ГРЦИЈА

0 Оцени

  • 8 дена 7 ноќевања
  • среда / среда
  • 250 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

Olga Парга ГРЦИЈА

0 Оцени

  • 7 или 9 ноќевања
  • Во близина на центарот
  • 70 м до плажата

цена од€200.00 ИЗБЕРЕТЕ

Yota Парга ГРЦИЈА

0 Оцени

  • 7 или 9 ноќевања
  • недела / недела
  • 250 метри од плажата

цена од€170.00 ИЗБЕРЕТЕ

Сортирајте ги резултатите по: