TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Пефкохори

Пефкохори е познато туристичко место на Касандра, првиот крак на Халкидики. Се наоѓа на источниот брег на кракот на 100 км од Солун. Населението брои околу 1600 жители.

Сортирајте ги резултатите по:

20% Попуст

AGELIKI 7/9 ноќи Пефкохори ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 10 дена 9 ноќевања
 • превоз од/до Скопје
 • 30 метри од плажата

цена од€419.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

FLESVOS 10 ноќи Пефкохори ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 120 метри од плажата

цена од€200.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

GREGORY 10 ноќи Пефкохори ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 30 метри од плажата

цена од€200.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

NATALIA 7 ноќи Пефкохори ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 100 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ