TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Пролом бања

Пролом Бања се наоѓа во Јужна Србија, на падините на Радан планина.
Тоа првенствено е познат по неговотa лековитa Пролпм вода, кои припаѓаат на ретка група на висока бањска вода со вредности:
висок алкална (pH 8,8 до 9.2), ниска (сув остаток од 148 мг / l) бикарбонат.
Со цел да ве приближиме до овој уникатен подарок на природата, ви овозможивме да ја користите Пролом водата насекаде во хотелот.
За лечењето со Пролом вода се засноваат сите наши здравствени програми.
Ефектот од третманот се зголемува со примена на  физички третман, соби со чист и свеж воздух  и прошетка  низ недопрената природа на Пролом бања.
Надморска височина (550-668 м) и умерено-континентална клима со многу сончеви денови во годината  придонесуваат за уште подобар одмор
 

Сортирајте ги резултатите по:

Radan Spa 3*
Пролом Бања СРБИЈА

0 Оцени

  • Валнес центар
  • Базени со термална вода
  • Услуга: полни пансиони

цена од€0.00 ИЗБЕРЕТЕ

Radan SPA 3*🚕
Пролом Бања СРБИЈА

0 Оцени

  • 3 полни пансиони
  • СПА центар
  • Базен со термална вода
  • 30.12.2022-03.01.2023

цена од€192.00 ИЗБЕРЕТЕ