TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Рига

Рига - најголемата метропола на Балтикот и главниот град на Летонија, важен културен, научен, историски, финансиски и политички центар на целиот Балтик... архитектура, историски знаменитости, културно наследство, паркови, извонреден ноќен живот, целовечерни фестивали - ова се само неколку зборови кои го опишуваат овој жив европски град.