TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Скала Потамиа

Сортирајте ги резултатите по:

15% Попуст

Alexandra Скала Потамиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 ноќевања
 • петок / петок
 • 50 м до плажата

цена од€149.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

Argigi Скала Потамиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 ноќевања
 • петок / петок
 • 5 минути до плажата

цена од€129.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

Liolios Скала Потамиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 ноќевања
 • петок / петокклима, телевизор
 • 200 м до плажата

цена од€165.00 ИЗБЕРЕТЕ

Olga Скала Потамиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 ноќевања
 • петок / петок
 • 900 м до плажата

цена од€159.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

Studios Afrodite II Скала Потамиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7 ноќевања
 • петок/петок
 • 350 м до плажата

цена од€159.00 ИЗБЕРЕТЕ