TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Струмица

Струмица е град со восхитна убавина, љубезни домаќини, богата историја, вкусна храна. Царевите кули заштитнички издигнати над градот даваат показ на незаборавот кон нашата историја. Широкиот плоштад и зеленилата собрани на едно место создаваат незаменлива глетка на град со долга традиција и култура....

Сортирајте ги резултатите по:

Sirius Spa 4*🚕
Струмица МАКЕДОНИЈА

0 Оцени

  • 1 внатрешен базен
  • 2 надворешни базени
  • Голем СПА центар

цена од€25.00 ИЗБЕРЕТЕ