TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Ханиоти

Ханиоти се наоѓа во источниот дел на полуостровот Касандра, на  Халкидики. Населението околу 1000 жители (податоците од 2001 година). Ханиоти е југоисточно од 100 км од Солун, и е познат меѓу туристите со својата природа – со прекрасни плажи, а самиот град е опкружен од шума. Опции се: плажа, сонце и море или сенка, свежина и прошетка. Рестораните исто така изобилуваат - таверни, ресторани, клубови.

Сортирајте ги резултатите по:

15% Попуст

DOCTOR SOUSOURAS 10 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 200 метри од плажата

цена од€290.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

GEORGE 7 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 400 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

HRISTINA 10 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 130 метри од плажата

цена од€190.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

NATASHA 10 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 150 метри од плажата

цена од€210.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

PANORAMA 7 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 650 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

S STUDIO 7 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 2 минути од плажата

цена од€81.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

VERGINA 7 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 50 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ