TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Церкно

Најпознатата СПА дестинација во Словенија

Сортирајте ги резултатите по:

Нови Сад 🚌 30/12/2022 - 02/01/2023

по лице€199.00
  • Автобуски превоз
  • 2 ноќевања со појадок
  • Разглед на Сремски Карловци
  • Дочек во сопствена организација

Терме Церкно 🚌 22/12/2022 - 26/12/2022

по лице€339.00
  • 2 полупансиони
  • Ски карти за ски центарот
  • Користење термални базени
  • Разглед на Љубљана