ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:
 • Директен авионски лет на релација Скопје – Анталија – Скопје.
 • Аеродромски административни такси
 • Сместување во избраниот хотел според резервираниот термин, на база на избраната услуга.
 • Организиран групен трансфер аеродром – хотел – аеродром (На барање, со доплата може да биде организиран приватен трансфер).
 • Локална асистенција и Услуги на претставник на организаторот.
 • Организација на програмата.
ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА:
 • Задолжително здравствено патничко осигурување.
 • Останати индивидуални трошоци и факултативни екскурзии.
УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
 • Директно во агенција Турист
 • Во кеш со денарска уплата
 • Безготовински со платежна картичка (Visa, Master, Maestro, Diners)
 • Електронски (онлајн) преку веб страната наТурист
 • Електронско плаќање со платежни картичкии
 • Банкарски трансфер на сметка на Турист
 • Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс од 62 Денари за 1 Евро.
 • За резервација потребна е авансна уплата во висина од 30% од вкупната цена на аранжманот, освен во ситуации кога е дефинирано поинаку (Ран Букинг, акции, промоции...), а преостанатиот износ се доплаќа најдоцна 15 дена пред патување.
Резервација
Цена

Патници

Возрасни
01
Деца
0
Бебиња
0