TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

ЛЕТО ГРЦИЈА

ПАТУВАЊА

€239.00

Санторини


 • 🚌+⛴️
 • 5 дена 3 ноќевања
 • Брод Пиреа-Санторини-Пиреа
 • Факултативно Санторини

19/10/2023 - 23/10/2023
€139.00

Атина


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања-појадок во хотел 3*
 • Факултативно Акропол
 • Факулативно Арголида-Пелопонез

20/10/2023 - 23/10/2023
€159.00

Едипсос


 • Автобус 🚌
 • Превоз со траект Глифа – Агиокампос
 • Сместување во хотел 3*
 • Разглед на Едипос

20/10/2023 - 23/10/2023
€165.00

Сарајево


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања во Сарајево
 • 1 ноќевање во Мостар
 • Посета на Дубровник

19/10/2023 - 23/10/2023
€139.00

Белград


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања појадок во Белград
 • Нови Сад, Сремски Карловци
 • Разглед на Белград

21/10/2023 - 23/10/2023
€89.00

Будва – Острог


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања во апартмани во Будва
 • Факултативно Дубровник
 • Посета на Манастор Острог

20/10/2023 - 23/10/2023
€159.00

Истанбул


 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања појадок
 • Крстарење по Босфор
 • Разглед на Истанбул

19/10/2023 - 23/10/2023
traveling

ХОТЕЛИ –  ЗИМСКА ПОНУДА

Гарантираме најдобри цени

Туристички аранжмани, Авио билети, Групни и индивидуални патувања низ Европа и светот, Хотелски резервации, Rent a car, Трансфери, Крстарења, Организација на конференции, семинари, конгреси..

Патничко осигурување

Сигурноста за време на секое патување е од особено значење за Вашата безбедност, патничкото осигурување треба задолжително да е со Вас.
Имајте го со Вас секогаш кога патувате!

Портфолио

Т. А ТУРИСТ е со 26 год. искуство во областа на туризмот, на барање на нашите корпоративни клиенти сме реализирале многу проекти, работилници, семинари и посети на светски конгреси и саеми.

Корисни информации ?

 

Професионалниот тим на Турист е во можност да Ви обезбеди летување,

зимување, трансфери, крстарења, патувања со авион, рент а кар, ексурзии,

конгреси во цел свет, исто и организација на семинари, работилници,

СПА, индивидуални патувања ……

Трансфери, рент а кар

Трансфери, рент а кар

Во можност сме да Ви обезбедиме трансфери или рент а кар, од аеродром до хотел, во цел свет за Вашите потреби

Практични совети

Практични совети

Текстот во практични совети може да Ви е од голема корист при Вашето патување, затоа прочитајте го и применувајте ги

Крстарења

Крстарења

Соработуваме со најголемите компании за крстарења низ цел свет, нудиме ексклузивни услови и цени, проверете….

Патување со авион, ексурзии

Патување со авион, ексурзии

Превозот на патници е регулиран со правила во авио сообраќајот и правила на избраната од Вас авио компанијата…